Happy new week!

 

Monday quote

Het is inmiddels alweer later op de dag, de tijd vliegt. Eigenlijk had ik gisteren al een nieuw artikel willen schrijven maar we hebben zondag heerlijk gewandeld in het bos, genietend van het mooi herfstweer, en later zijn we op de bank beland met Netflix. Chillmodus on. Dus jullie raden het al; geen artikel #shameonme Maar goed, nieuwe dag, nieuw begin.  Vandaag moest ik werken, dus vandaar dat ik het artikel wat later op de dag kon posten.
Het gevoel dat ik nu een eigen schrijf en update plekje heb vind ik gewoon zo tof. #happythoughts

Vandaag neem ik jullie mee naar mijn heerlijke weekend.
Lezen jullie gezellig mee?

Zoals ik in mijn vorige artikel schreef ben ik afgelopen vrijdag met een vriendin naar Amsterdam geweest! Vrijdagavond gingen we naar een concert van Di-Rect in AFAS Live. En het was G R U W E L I J K tof kan ik jullie vertellen. Wauw! Wat zijn ze goed. Als je van hun muziek houdt is een keer naar een concert gaan of misschien een festival waar ze optreden, echt een aanrader. Genoten. En wat trouwens nog wel grappig was. We wilden nog een biertje, dus ik loop naar de bar. En eenmaal aangekomen, stond links van mij Dré Hazes. Oké, het is ook gewoon een mens en hij was ook gewoon net als honderden anderen naar het concert van Di-Rect, maar hé, het is toch wel grappig om dan een BN’er te spotten. En vooral als ze dan nog even tijd vrij maken voor een praatje, zo leuk! En nee helaas, geen selfie. Die jongen moet ook genieten van zijn avondje vrij, ik wou niet de hysterische tante gaan uithangen. Haha.

IMG_5884 (2)  IMG_5783
Kleine sfeerimpressie. Begint goed! 🙂

Na het concert zijn we lekker naar het hotel gegaan want we waren allebei best wel kapot. Granny’s(!)  We zaten in een erg leuk hotelletje in Amstelveen. Lekker dichtbij Amsterdam. Zaterdagochtend mooi op tijd eruit, ontbijten en daarna lekker de tram gepakt, want; Shoppingsessies!! ❤ Heerlijk geshopt, goed geslaagd en gewoon een lekker slenterdagje. Het was die ochtend ook heerlijk weer, dus dat kwam helemaal mooi uit. Oh, en een kleine tip. Wil je een keer gaan lunchen bij Corner Bakery aan de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam? Ga dan of op tijd of iets na lunchtijd, in ieder geval op een zaterdag. Wát een drukte! Het leek me al heel lang leuk (en lekker, offcourse) om daar is te gaan lunchen als je dan toch in onze heerlijke hoofdstad bent. En uiteindelijk hebben we dat ook wel gedaan (zie foto!), maar we hebben wel een poosje moeten wachten. Maar, het was het wachten ook dubbel en dwars waard want, het was heerlijk! Echt een aanrader, voor als je er nog nooit bent geweest (like me ;-)) Die menukaart alleen al.. En de locatie is gewoon te schattig. Echt een aanrader dus!

IMG_5790-06-11-17-05-49
Deze uitsmijter met avocado was echt DELICIOUS #avocadoaddict. 

En zaterdagavond hebben weer ouderwets gelachen. Mijn vriend en ik gingen met vrienden een potje Monopoly spelen. Oh oh, lekker fanatiek weer. Goed voor de lachspieren!
En zondag dateday met mijn vriend. We hebben heerlijk genoten van het mooie herfstweer. Autumnstrolls, I love it! Herfst is sowieso één van mijn favo seizoenen. Al die prachtige kleuren.. Heerlijk om dan het bos in te gaan. De avond sloten we af bij mijn ouders thuis op de bank (ja ik woon nog thuis!) met veel thee. De serie Loch Ness is begonnen op tv, dus die hebben we ook gekeken. Tip! 🙂

En dan is het vandaag alweer maandag.. Het weekend is voorbij gevlogen! Morgen ben ik heerlijk een dag vrij. Ik ga maar eens bedenken waar ik het volgende artikel over ga schrijven.. Zoveel inspiratie!

Jullie ook zo’n lekker weekend gehad? 

Happy new week!

Liefs,
Angela

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s