Superfoods!

 

f5e264839f9441d78141bf955730775c

Bron: Pinterest

Voor een paar weken terug waren we bij vrienden van ons, en ik heb echt een goede tip gehad. Zo goed, dat ik ‘m met jullie moest delen!
Zoals ik in mijn vorige post vertelde wil ik me meer focussen op gezonder en milieubewust eten. Gezond eten is erg leuk, en gezond natuurlijk (ha ha) maar ook erg prijzig als ik eerlijk ben. Waarom moet gezond eten zo freaking duur zijn en zijn zakken chips en snoep zo goedkoop? Erg oneerlijk if you ask me ..

Maar goed, terug naar het begin. We waren dus bij vrienden van ons, en zei is eigenlijk haar hele leven bezig met suikervrij en natuurlijk eten. Zij gaf me de tip pit-pit Dit is een website die allemaal natuurlijke voeding en kruiden verkoopt. Dat is wat we willen! Niks geen gerotzooi met producten! Zoals laatst vond ik een leuk receptje van Jennie from the blog om zelf granola te maken (je vind het recept hier). Maar om die granola te maken moet je natuurlijk de bijbehorende ingrediënten wel zelf aanschaffen, en daar zit wel een prijskaartje aan. Vooral noten zijn duur. Maar goed, het was wel erg lekker en ga ‘m zeker vaker maken! Maar toen ik van de site pit-pit hoorde was ik direct verkocht. Hier kun je voor een leuke prijs bijvoorbeeld granen of al gemaakte granola kopen. Zou ik wel voor de bulk-versie gaan, hier doe je lekker lang mee.

Het is echt een aanrader, ik wil er zelf binnenkort ook dingetjes bestellen gezien de granola bijna op is. En denk dat ik ook even ga kijken bij de theetjes #theeleut

De site is leuk voor de portemonnee, en als je op de natuurlijke, gezonde tour bent.

50a5f19c4cfa89be301b0c4484ad1bb7

Bron: Pinterest

Fijne dag ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s