Outfit | Lol op het platteland

Knipsel11

 

Knipsel5

Knipsel2

Knipsel4

Knipsel1

Knipsel7

Gezellie

jumpsuit PULL&BEAR, je vindt deze hier | sneakers Converse All Star 

Foto’s door Jenell Veurink 

OOTD’tje, of nou ja, van afgelopen week. De foto’s zijn genomen bij mij in de buurt, samen met mijn vriend woon ik in een prachtige omgeving, waar je dus leuke plaatjes kunt schieten. En Jenell kwam bij mij, en we hebben weer genoeg materiaal geschoten! Yay 🙂

Graag wil ik even een kleine shout-out geven aan mijn fotograaf; ik ben echt heel blij met Jenell! Ze doet het zo ontzettend goed! Waar zij met haar ‘fotograaf-oog’ naar kijkt, en ik zelf niet meteen zo het beeld ervan inzie, komen er leuke plaatjes uit. Zelf wil ik ook graag een camera, dus ik kan nog veel van haar leren. Jenell, bedankt voor alle foto’s die we geshoot hebben samen, en voor alle leuke shoots die nog mogen komen!

Outfit

Ik droeg mijn nieuwe jumpsuit van PULL&BEAR and I love it. Little bit obsessed door stipjes op dit moment, haha. Daaronder droeg ik mijn all time favorite Converse sneakers. Dit zijn sneakers die ik eigenlijk zomers het hele seizoen door draag, ze passen gewoon overal bij! Zit er over na te denken om ook het hoge model aan te schaffen.

Fijne dag ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s