Happy Thursday! Blog nummer; 2.

cc218fad1a1b98ede49f3107d2a87781

2 november 2017.  Mijn blog is vandaag twee daagjes oud. En.. wat is het leuk! Ik denk sinds gisteravond – toen de opzet zo’ n beetje klaar was- ; waarom(!) ben ik hier nu pas mee begonnen?

Oké toegegeven, het is nog wel erg uitzoeken allemaal. Zoveel verschillende functies, ik moet er echt even voor gaan zitten, en me erin verdiepen. Maar dat maakt allemaal niet uit, het is voor een goed doel en wat heb ik er zin in!
Dus vandaag de dag, jullie zullen wel denken. Waar gaat ze het allemaal over hebben?
Misschien voor de lezers die mij kennen, jullie weten dat ik van kleding en alles eromheen hou. Ik ben echt een shopaholic, en het liefst spendeer ik mijn vrije dagen in de stad (ik kom uit een stadje in Overijssel). Hier hebben we over het algemeen geen winkels als Zara, H&M of Bershka (helaas, sad face) dus, is daar de behoefte wat meer naar, pak lekker de auto of ga met de trein en ga gewoon ergens anders heen. Met vriendlief, een vriendinnetje of gezellig met mams. Amsterdam, Utrecht of Zwolle zijn echt mijn favorieten!

Dat terzijde, er zijn nog zoveel mooie stadjes en plekjes in Nederland waar ik graag heen wil. Maar ik ben niet alleen een shopaholic, ik hou er ook heel erg van om lekker op de fiets te stappen om gewoon een stuk te fietsen, of lekker wandelen (doe ik overigens véél te weinig.. Maar het is wel heel fijn om even je gedachten te verzetten), een leuk koffietentje opzoeken, leuke nieuwe hotspots ontdekken, struinen door de Kringloop of tweedehands winkeltjes en ga zo maar door. Het hoeft niet groots te zijn, als je maar gelukkig bent. Zo belangrijk! #positivevibes

Maar goed, om even terug te komen op mijn blog.  Ik ben aan het bedenken waar ik allemaal over wil gaan schrijven. Fashion en beauty (niet echt zozeer de make-up afdeling ,maar wat meer richting de lichaamsverzorging)en ik wil dit dan ook gaan reviewen, offcourse. En ook lifestyle artikelen, persoonlijk en interieur zijn de onderwerpen waar ik jullie meer over wil gaan vertellen :). Ook wil ik weekupdates gaan plaatsen, wat ik zoal in een week doe. En dan met foto’s er bij, zodat je er een gezellig beeld bij hebt:) Het eerste wat ik binnenkort moet gaan doen (ja moet!) is een camera aanschaffen. Dit is iets wat ik ook al erg lang wil, en waar ik voor aan het sparen ben.

Het is donderdag, alweer bijna weekend. Ik kijk ernaar uit, want morgen ga ik met een vriendin naar Amsterdam! We gaan tegen een uur of 3 die kant op, gaan lekker ergens eten en ’s avonds gaan we naar het concert van di-Rect! Yay! Misschien daarna nog even lekker een ‘afterdrankje’ doen, en dan naar het hotel die ik geboekt heb. En zaterdag lekker shoppingsessies houden in Amsterdam. Zin aan!

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Liefs,
Angela

Oh,en heb je tips/tricks of wil je iets anders kwijt? Laat het deze beginnende blogger dan gerust weten 🙂

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s