Wat ga ik vragen voor mijn 24th b’day?

30 december word ik 24! Damn, holymoly, mylord, wat vliegt de tijd!! (Excuses voor mijn taalgebruik) Maar, omdat ik niet zo goed weet wat ik moet vragen, ben ik eens gaan struinen op het internet voor een beetje inspiratie. And offcourse, lijkt het me leuk om mijn ideetjes met jullie te delen. Niet alles is trouwens inspiratie, dit schatje hieronder wil ik stiekem al veel langer.. ❤

Klik op ‘lees verder’ als je meer wilt lezen! 🙂

Cavia-2-495x400

Is ‘ie niet lief? ❤ ❤ ❤

 

Presents and presents..

Naamloos

Om jullie een beeld te geven heb ik een collage gemaakt, hieronder een opsomming waarom ik deze cadeaus leuk vind en vraag 🙂

  • Overload x Claartje Rose ketting
    Deze ketting lonkt mij al van begin af aan, toen de samenwerking van Overload Studios X Claartje Rose uitkwam. W-A-U-W. Wat is ‘ie mooi. Er hangt wel een prijskaartje aan, je betaald er namelijk €135 voor, maar het is wel sterling silver met 14K gold plating. Ik ben al heel lang op zoek naar een mooie gouden ketting, heb al verschillende beauty’s gezien, maar toen deze voorbij kwam ging mijn hartje toch net wat sneller kloppen.. ❤
  • Rituals shower foam
    Deze foam van Rituals is echt TÉ lekker. Ik heb deze nog niet eerder gehad, wel heb ik de shampoo en créme van deze lijn. En showerfoams zijn altijd goed natuurlijk!
  • Jaaaa een cavia ❤ ❤ ❤
    Mijn broertje kreeg voor jaren geleden een cavia voor zijn verjaardag, en ik was op slag verliefd. Hij had een bruin/oranje achtige vacht, en rode oogjes. We noemden hem Otje. Echt wat een droppie. Jaren later hebben we nog eens 2 cavia’s in huis gehaald toen Otje uit de tijd kwam. Alleen waren dat 2 mannetjes en die hadden continu ruzie met elkaar. Zo  zielig en jammer. Omdat we allemaal ons  eigen leventje een beetje kregen thuis met school en werk, hadden we er ook niet echt tijd meer voor. Heel zielig, vond het zelf ook erg jammer. Gelukkig was er een vriendin van me die ze over wou nemen. Maar ik vind het wel weer tijd worden voor een harig vriendje, dus een cavia staat op mijn verlanglijstje. Hihi ❤
  • Babe you got this, boek
    Bij veel bloggers die ik volg zag ik dit boek voorbij komen. Ik heb eens even op Bol.com gekeken en het lijkt me een heel interessant boek. Het gaat over twintig inspirerende vrouwen , succesvolle vrouwelijke ondernemers en zakenwonders. Ze vertellen hoe zei hun succes hebben bereikt. Erg interessant, lijkt me erg leuk om te lezen. Eens een keertje wat anders, naast al mijn fantasy boeken!
  • Pannenset
    I know, het is niet erg aantrekkelijk om voor je verjaardag te vragen, maar ik ben al jaren aan het sparen voor mijn uitzet, ik denk dat ik vanaf mijn 17e ongeveer al ben begonnen met sparen. En een pannenset is iets wat je echt hebben. Sparen voor je uitzet vind ik zelf ontzettend leuk om te doen, de meeste dingetjes zoals mokken, servies, glazen, etc. houd ik qua kleur neutraal, zodat ik straks niet met gigantisch veel bloemetjesbeladen mokken zit bijvoorbeeld. En een pannenset is nog best wel een prijzig item die ik nog moet hebben. Dus vandaar dit cadeau idee.
  • Chanel Gabrielle – parfum
    Deze parfum is zoooo lekker. Ik rook hem voor het eerst op het vliegveld in Eindhoven, toen ik met een vriendin naar Naples ging voor een stedentrip. We hadden nog tijd genoeg, dus zijn we langs alle winkeltjes gegaan. Op een gegeven moment liepen we tegen een stelling aan met deze parfum en man wat is ‘ie heerlijk!
  • Pillowroom X De Huismuts – Kussen
    Zoals jullie misschien al wel eens eerder hebben gelezen, is de Huismuts één van mijn favo bloggers/vloggers. Toen ze vertelde dat ze een samenwerking had met The Pillowroom werd ik helemaal happy. Interieur accessoires ben ik echt gek op (alleen woon ik nog niet op mezelf, dus kan ik mijn eigen huisje nog niet inrichten) maar je slaapkamer kan je natuurlijk ook altijd gezellig maken! Kussentjes zijn één van mijn favo deco-accessoires, en The Pillowroom heeft zulke ontzettend mooie creaties. In samenwerking met de Huismuts hebben ze ook hele toffe kussens ontworpen. En deze is mijn favoriet!
    pillowroom__dsc9069_1
  • Fashionchick ON FLEEK – boek.
    Dit boek staat al langer op mijn wishlist. Ik zat er over na te denken om dit boek eerst zelf aan te schaffen, maar toch kocht ik ‘m maar niet. En nu met mijn verjaardag in zicht is het ook wel een heel leuk verjaardagscadeau. In dit boek staat veel inspiratie op het modegebied. En geeft je een kijkje in het leven van bloggers.

Dit zijn cadeautjes die ik erg leuk vind en die nu zeker op mijn verlanglijstje staan!
Soms ben je gewoon even inspiratieloos.. Maar ga je even surfen op het net, je komt vaak wel dingetjes tegen die bij jou passen.

Voor wie het leuk vindt, de linkjes van de items staan hieronder.

Overload X Claartje Rose ketting
https://overload-studios.com/collections/la-vie-en-rose/products/lucky-charm-necklace-gold
Rituals shower foam
https://www.rituals.com/nl-nl/the-ritual-of-sakura-shower-foam-4456.html#start=1
Pannenset
https://www.bol.com/nl/p/royalty-line-luxe-pannenset-12-delig-rvs/9200000046086366/?suggestionType=browse (Dit is een voorbeeld, weet nog niet welke set ik ga vragen)
Chanel Gabrielle – Parfum
https://www.douglas.nl/CHANEL-CHANEL-GABRIELLE-CHANEL_product_976591.html
The Pillowroom X De Huismuts – Kussen
https://www.the-pillowroom.com/beetle-hugs.html
Fashionchick ON FLEEK – Boek
https://www.bol.com/nl/p/on-fleek/9200000079530344/?Referrer=ADVNLGOO002008J-RSUFTBP2RVCI4-226740458382&gclid=CjwKCAiAjuPRBRBxEiwAeQ2QPgRO9PoI4IafIbzM1PoczvEyEHu_vEu2IatjjaDXeGcz98o_dFnM5xoCSLAQAvD_BwE

Wat zijn cadeaus die jij leuk vindt of vraagt voor je verjaardag? En waar haal jij je inspiratie vandaan als je het echt even niet weet?

Liefs,
Angela

 

2 gedachtes over “Wat ga ik vragen voor mijn 24th b’day?

Plaats een reactie