Fijne kerstdagen!

It is the most wonderfull time of the year. Heerlijk! Ik hou van deze dagen. Thuis hebben we alles omgetoverd tot een waar kersthuis, zoals ik eerder al wel eens vertelde, is mijn moeder echt een koningin in het decoreren. ❤

En vanavond is het alweer kerstavond.. Wat vliegt de tijd. Zo jammer dat het zo snel gaat, van mij mag het wel wat langer duren, hihi. Niet zoals je wel eens op de radio hoort van het nummer; Why couldn’t it be Christmas everyday? Maar toch, een paar dagen langer had van mij wel gemogen! #guilty

kerst

Bron: Pinterest

Wij vieren vandaag kerst met de familie, normaal vieren we het gezamenlijk eerste kerstdag, maar dat kwam voor een paar niet goed uit. Dus nu vieren we het kerstavond, gezellig met de familie van mijn vaders kant. Mijn ouders hebben zich goed uitgesloofd in de keuken. En mijn vriend heeft wild klaargemaakt, dus dat komt helemaal goed. Nomnomnom.

Ook gaan we natuuuuuurlijk de All you need is Love kerstspecial kijken, lekker op de bank, cozyness, ik hou ervan ❤ En ’s avonds ga ik waarschijnlijk met mijn moeder en oma naar de kerstnachtdienst, dat vind ik ook altijd bijzonder en speciaal in deze tijd van het jaar.

f4fb5d124bc8866e755d38c7f42b4a17

Bron: Pinterest 
Zullen we nog een witte kerst krijgen dit jaar? ❤

Eerste kerstdag vieren we kerst in Limburg bij de familie van mijn vriend, en tweede kerstdag kijken we nog even wat we gaan doen. Allemaal leuke dingen dus!

Ik wens jullie een hele fijne kerstdagen toe. Vooral lekker veel eten en drinken en genieten van het samenzijn met je dierbaren.Geniet er van!
En die gezellige #not extra kilo’s zien we volgend jaar wel weer.. Toch?

Liefs,
Angela

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s