Hotspot | Kerststad Valkenburg

Jaa, maandag zijn we (mijn mams en ik) dan eindelijk naar Valkenburg geweest! Eigenlijk zouden we vorige week heen gaan, maar in verband met het slechte weer hebben we dat helaas moeten cancelen. Maar het is goedgemaakt maandag. En wat was het leuk! Vandaag neem ik jullie mee naar het sprookjesachtige Valkenburg, we zijn onder andere naar 2 grotten geweest, en het gezellige centrum.
Lezen jullie mee?

IMG_6905

Happy kiddo

Magisch zo mooi al die lampjes..

IMG_6916

Zoals ik al zei was het echt een bezoekje waard. We hadden beide een combiticket besteld (dan kun je naar de Fluwelen en de Gemeentegrot), anders sta je namelijk erg lang in de wachtrij (kleine tip) Maar gelukkig was het afgelopen maandag niet super druk!
We zijn eerst naar de Fluwelengrot geweest, die was al erg mooi. Maar toen we eenmaal bij de Gemeentegrot waren zeiden we allebei dat we het beste voor het laatst bewaard hadden. Wauw, die grot was echt prachtig. Veel kersteriger (is dit een woord?!) ingericht en veel meer keuze qua kraampjes. Nu hoorden we later ook dat de Gemeentegrot de best bezochte ‘kerstgrot’ is, dat bleek dus wel.

IMG_6835

IMG_6824

Chocomelk en een saucijzenbroodje, heerlijk ❤

IMG_6840

IMG_6839

Zo leuk al die kraampjes met snuisterijtjes, lekker eten, parfummetjes. Noem maar op!

IMG_6855

Candyman!

Processed with VSCO with hb2 preset

Those Christmaslights..

IMG_6876

Ballen ballen en nog eens ballen!

IMG_6858

Lieve mam ❤

 

 

IMG_6886

Oh en al die cafeetjes.. Zo gezellig!

IMG_6911

Voor volgend jaar (of andere jaren) is het echt leuk om naar Valkenburg te gaan. Mijn moeder en ik gingen met de trein omdat er thuis geen auto was die we mee konden nemen. En met de trein is eigenlijk wel net zo chill. Alhoewel, 3,5 uur, je moet het er voor over hebben! Haha. Ik zou ook zeker een kijkje nemen bij de grotten, tickets hiervoor kun je apart kopen of je kunt een combiticket aanschaffen. En de stad zelf is sowieso ook heel leuk om in te gaan! Nog een kleine tip: Ben je van plan om naar Valkenburg te gaan, trek wel goede schoenen aan waar je goed op kunt lopen, gezien het heuvelachtige gebied.

Wil jij nou ook na het lezen van dit kerstige artikel heel graag nog naar Valkenburg om je even te wanen in een prachtige kerstwereld? De grotten kun je nog bezoeken tot 23 december. Valkenburg zelf is nog tot 7 januari 2018 in de kerstsferen!

Ben jij al wel is in Kerststad Valkenburg geweest?
Zo ja, wat vond je ervan? 🙂

Liefs,
Angela

2 gedachtes over “Hotspot | Kerststad Valkenburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s