Interior junkie | Binnenkijken bij ..

Vandaag mijn eerste ‘Interior junkie’ artikel! Fashion is een grote liefde van mij zoals jullie vast al wel doorhadden ;-), maar voor interieur heb ik ook echt een zwak. Met mijn moeder kijk ik regelmatig naar programma’s als VT Wonen en Eigen huis en tuin. Wegzwijmelen bij die prachtige huizen.. Ik vind het zo knap en interessant om te zien, iedere keer weer, hoe ze het van een stijlloze woning naar een prachtig warm stijlvol huis kunnen inrichten.

Processed with VSCO with hb2 preset

Pinterest interieur

En met Binnenkijken bij.. ga ik naar Dinet. Dinet ken ik al best lang, toevallig woont ze een paar dorpen verderop. Ideaal dus om even aan te waaien en haar kamer te bekijken. Haar Instagram feed is jaloersmakend. Prachtige foto’s waarvan je denkt dat het plaatjes zijn van Pinterest. Maar nee, het zijn gewoon foto’s geschoten van haar kamer. Natuurlijk heeft ze ook wel personal life foto’s, maar ook veel interieur. Toen ik bedacht om wat meer interieur artikelen te schrijven vond ik ‘Binnenkijken bij’ wel een leuk idee. En Dinet was de eerste persoon aan wie ik dacht.

Processed with VSCO with hb1 preset

Even voorstellen

Dinet is een jonge vrouw van 21 jaar en ze is bezig met haar laatste jaar van de opleiding Woning Inrichting & Design. Ook wel interieur adviseur genoemd. Haar liefde voor interieur heeft ze meegekregen van haar moeder. Zij is ook echt altijd bezig met het interieur bij hun thuis.
Doordat ze in een winkel werkte waar ze veel de styling mocht doen, zoals de etalages etc, is ze erachter gekomen dat hier haar passie lag. Altijd bezig met hoe een ruimte eruit moest zien en leuke spulletjes verzamelen voor haar slaapkamer. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Favo stijl

Veel stijlen vindt ze ontzettend mooi. Haar stijl zou ze omschrijven als Scandinavisch met een beetje botanische accenten. Strak en Scandinavisch houdt ze van maar om de warme terug te laten komen combineert ze die stijl met natuurlijke materialen en planten.

Favoriete winkel qua interieur en decoratie

Zoveel winkels zijn leuk! Maar, één van Dinet haar favorieten is Suhka in Amsterdam en bij Dille&Kamille kan ze ook heel lang rondlopen. Als het echt om alleen interieur gaat vindt ze Loods5 toch ook erg leuk en natuurlijk Loft, waar ze werkt en waar ze haar afstudeerstage heeft.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Stijlen combineren

Ze vindt het leuk om verschillende stijlen te combineren Het hoeft niet allemaal één stijl te zijn om één geheel te krijgen. Het is juist leuk om verschillende stijlen bij elkaar te zetten. Haar inspiratie haalt Dinet overal vandaan. Haar werk zorgt er natuurlijk voor dat ze veel nieuwe ideeën krijgt van klanten, maar Social Media helpt ook zeker om inspiratie te krijgen. Er zijn zoveel mensen die hun interieur posten op Instagram, hiermee verveel je je nooit!

E9A8A852-EACC-4BC2-B6D1-D82BA99DA76C (1)

TIP; Hoe leuk is dit om zo je kettinkjes en armbandjes op te hangen?

Processed with VSCO with hb2 presetSuper leuk DIY idee, een glazen fles met een beetje water, eucalypthus tak erin, een leuke sticker op de voorkant en een kaars in de opening, en voila!

IMG_7555

Deze leuke olifant is een muursticker, Dinet kocht deze bij de Wibra voor maar €2! Helaas heeft ze deze al een poosje dus ik ben bang dat deze niet meer in de winkel ligt, maar misschien hebben ze wel andere leuke muurstickers. Budget tip 😉

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

You are loved ❤

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Brocante marken

Af en toe gaat ze naar markten. Een summerfair of winterfair is natuurlijk ook altijd leuk! In de zomer gaat ze vaak naar een Ibiza markt op, echt een aanrader. Haar moeder houdt van brocante markten, ze vind het helemaal niet erg om mee te gaan. Het is erg leuk om al die oude spullen te kunnen bewonderen. Elke stijl heeft weer zo zijn eigen charme.

IMG_7566

Dit was mijn eerste Binnenkijken bij..! Ik hoop dat je het een leuk artikel vindt. Ben jij ook zo’n interieurgek, heb jij een leuke inrichting en zou je die willen delen op mijn blog? Wacht zeker niet en vul het contactformulier in of  stuur me een emailtje!

En wil jij deze interieur junk volgen? Dat kan, zoals ik al zei heeft Dinet heeft ook Instagram. Dit is haar insta; https://www.instagram.com/dinet.ramaker

Liefs,
Angela

2 gedachtes over “Interior junkie | Binnenkijken bij ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s