Traveling around the world, waarom niet?

Reizen, de wereld ontdekken, cultuur snuiven.. Ik heb er een beetje een zwak voor gekregen. En net als zovelen; ik wil nog naar zoveel plekken. Helaas zit mijn vriend nog op school, maar, als het goed is, is hij wel klaar dit jaar! Om makkelijk een tripje ergens naartoe te boeken zit er voor hem nog niet in. Ook zitten de meeste vriendinnen van mij of nog op school, of ze kunnen niet gemakkelijk vrij krijgen van hun werk omdat ze verbonden zijn aan vakantie periodes. De mensen om me heen zeggen allemaal; Ga alleen, het is goed voor jezelf, voor je ontwikkeling. Jezelf ontdekken.

6e3e0ebce4fd6dffe1e9f77c5fba811f

Huismus

Ja daar hebben ze ook wel gelijk in natuurlijk. Maar goed, zie die stap maar eens te maken.. En dat is voor mij nog best een beetje een opgave. Ik, Angela, als huismus, die graag bij haar vriend, familie en vriendinnen is. Maar die zich ook prima alleen kan vermaken. Maar alleen de wereld verkennen? Oké misschien klinkt dit wat bizar en overdreven. Maar zo voel ik het wel. Toen ik klaar was met school had ik echt zoiets van, ik ben er even helemaal klaar mee. Klaar met deadlines, verslagen, leren. Ik ga werken, money maken en wie weet waar naar toe. Had/heb zoveel plannen, maar om het realiteit te maken is er nog niet echt van gekomen.. Kennen jullie dat gevoel?

Vorig jaar heb ik voor het eerst sinds jaren weer een stedentrip gemaakt, naar Naples (zoals jullie in vorige artikelen hebben gelezen) Dat was zo tof, toen kreeg ik het ‘reisvirus’ een beetje te pakken. Maar goed, het is niet erg om eerst nog te dromen, wie weet waar ik misschien over een tijdje zit! 🙂
IMG_5156

Nu hoor ik jullie denken; Wat zijn landen/steden waar je nog graag heen zou willen?

Een kleine ‘greep’ van mijn lijstje 🙂 :

Bali

Bali is een plek waar ik al heel lang naar toe wil. Indonesië schijnt zo mooi te zijn.. De cultuur, de natuur. Ja deze staat op nummer 1.

Een kennis van me is er heen geweest samen met haar dochter, toen ze naar haar jongste dochter ging. Zij was op dat moment al bijna een jaar aan het backpacken in Australië. Als verrassing zijn ze daar heen gegaan, en ze gingen met z’n drieën verder reizen naar Indonesië. O.a. naar Bali en Lombok. Ik heb foto’s gezien en verhalen gehoord en ik was ,en ben nog steeds, verliefd!

c6768fc559c5a681f6530d5297f6bcf5

Canada

Canada is een land die hoog op het lijstje staat van mij en mijn vriend. We zijn allebei natuur liefhebbers en ja de natuur in Canada is, zoals ik heb gezien op foto’s in magazines, prachtig. We hadden eigenlijk een beetje plannen/dromen om deze zomer naar Canada te gaan, een camper te huren en rondtrekken. Maar om dit te doen lijkt het ons wel leuk om nog een stel mee te nemen, dit met meerdere ogen te beleven. Vrienden van ons willen ook graag naar Canada, alleen zij hebben dit jaar andere plannen uitgestippeld. En dat geeft niet, die tijd komt, zeker weten!

cac3461b195d8b405024a61e15585ed8

Parijs

Oui Oui Paris, dit is een stad waar ik alleen al heen wil om de mooiste foto’s te maken. Nee helaas, ik ben nog nooit naar Parijs geweest, en hoor er altijd zulke mooie verhalen over.. Ja deze stad staat zeker weten op mijn lijstje ❤ Hoop je snel te zien, city of Love.

4fd1c863800732170d2778b754131795

Londen

Londen droom ik al als klein meisje van. Magisch Londen. Zoals ik eerder vertelde ben ik echt een Harry Potter fan, en er zijn ook scenes opgenomen in deze stad. Alleen daarom wil ik er stiekem al heen #oops Maar nee Londen is, zoals ik hoor van velen, een stad met echt van alles en nog wat. Heel veel verschillende winkels, boetiekjes, leuke koffie tentjes, veel sightseeïng plekjes. Had ik al gezegd dat ik graag naar Londen zou willen?

da234c95287da21053fb5aa13eb9da06

New York

Hello Upper East siders, Gossip Girl here. Ja Gossip Girl, wie keek/kijkt dit niet? Door deze serie en stiekem ook de film Home Alone, ben ik deze stad met smachtende ogen gaan bekijken. Struinen over Times Square, wandelen door Central Park, koffietjes drinken bij leuke instagramable tentjes. You know you love me, XOXO ❤

8bd587f8af61eebaf5093237de4ae79e

Keep on dreaming, and who knows where you go to ❤ 

Liefs,
Angela

*De foto’s komen allemaal van Pinterest

2 gedachtes over “Traveling around the world, waarom niet?

  1. rositaelise zegt:

    Wat een heerlijke post! Ik heb zelf ook het reisvirus te pakken gekregen vorig jaar. Ik was net zoals jij; huismus a la Roos. Ik wilde dingen voor mij zelf gaan doen na een ongelofelijk rot jaar; nam mijn eerste tatoeage en nam mij voor om meer van de wereld te gaan zien. Ik ging als eerste met een vriendin naar Parijs; was daar dus ook nog nooit geweest en hebben echt de toerist uitgehangen! FANTASTISCH! Daarna wist ik het zeker; wil verder en andere culturen zien. En omdat ik ook niemand had die mee wilde (en bange poeperd was Om helemaal alleen te gaan) vond ik op de website http://www.zoekjereismaatje.nl een (nu) vriendin waarmee ik binnen een week nadat ik haar kende een ticket boekte naar Bali! We zijn 3 wezen backpacken en hebben echt de tijd van ons leven gehad. We zijn nu bezig met onze 2e reis aan het boeken en ik ga binnenkort ook weer stedentrippen! Hihi! Nieuwsgierig naar meer verhalen over Bali; je kan het even opzoeken in mijn blog; staan genoeg artikelen over!

    Liefs! Sorry vet lange reactie hahaha

    http://Www.rositaelise.nl is mijn blog (ik ga jou in iig volgen! Ben wel niewsgierig of je het gaat doen)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s