Favo bloggers

Blogs, ik lees ze al jaren, vooral op zondagen, zoals deze. Rustig de dag beginnen met een kopje koffie en lekker blogs doorlezen of vlogs kijken. Maskertje op, lekker chillen. Blogs zijn eigenlijk een onderdeel van me geworden. Je groeit er mee op 🙂

Vandaag lijkt het me leuk om mijn favo bloggers met jullie te delen, en ze een kleine shoutout te geven ❤ Lezen jullie mee?

cd156d525cd2d644f3bb7c042fcb2c30

Billie Rose

Ik zal trouwens de linkjes van de bloggers onder het artikel even opsommen!
Billie Rose aka Rosanna heeft echt zo’n leuke stijl, haar kleding, hairdo, sieraden, hun appartement in Amsterdam. Love it. En ze brengt alles op een heel leuke manier. Heel normaal, op haar eigen wijze. Ik hou er van. Momenteel doet ze niet veel met haar blog, meer met haar vlogkanaal, ook heel leuk natuurlijk. Maar iets lezen hou ik ook gewoon erg van, dus stiekem hoop ik dat ze het bloggen ook weer oppakt. Hoewel, ze is voor een tijdje geleden bevallen van een zoontje, dus die heeft nu eerst even prio. Wat logisch is natuurlijk! Ja Billie Rose staat bij mij op nummer 1 qua favo bloggers ❤

5686ac3d8d71dd424bd3ad9a1678aef7

De Huismuts

En dan op nummer 2 komt de Huismuts. De Huismuts had ik eigenlijk tot aan begin vorig jaar nooit van gehoord. Op Youtube kwam ze ineens voorbij via een andere vlog die ik aan het kijken was. En haar content sprak me meteen aan. Dus ik ging naar haar kanaal en begon vlogs te kijken en om eerlijk te zijn kon ik niet meer stoppen met video’s kijken, haha. Alles was zo leuk! Daarna nam ik een kijkje op haar blog, en ze is één van mijn grote favorieten geworden. Hun leuke stulpje in Amsterdam, lieve schattige kleine Pip, gewoon haar leventje. Heerlijk! Wat ik zo leuk vind aan Rachel is dat ze compleet zichzelf is. Als ze down is laat ze dat zien in haar vlogs. Super tof vind ik dat. Soms heb ik het idee dat het op Instagram altijd maar perfect moet. Filtertje hier, aanpassing daar. Oké, ik geef toe ik hou zelf ook van een filtertje. Maar ik hou er van om mezelf te blijven, en niet om alles te verbloemen. En dat doet Rachel ook, een voorbeeld voor de vloggers onder ons, vind ik.

a22225fbb32b08e8f98ac3c80b81af43

Jennie From The Blog

Jennie is ook zo’n toffe girl die ik al heel lang volg. Haar reisjes overal naar toe, haar wekelijkse update, haar jaloersmakende foto’s. Jennie heeft een fantastische eigen stijl, niet teveel girlie maar vrouwelijk met een stoere touch. En dat steekt ze niet onder stoelen of banken, that’s what I like. Het is een meid die al veel bereikt heeft in haar leven wat je kunt lezen op haar blog, maar ze blijft toch heel normaal. Ze werkt bij Sajoer, waar ze lekkere sapjes en broodjes maakt, gaat veel op pad met Samantha, die haar foto’s schiet (zo mooi..), ze heeft een lekkere dosis humor. Ja ik krijg vaak spontaan een lach op m’n gezicht als ik door haar blog scroll. Keep on going girl!

4c8b595e8cdb27ad7e36c07a26215ff7

Fashiable

Nanne is ook weer een blogger die ik al langer volg. Haar outfits vind ik altijd erg inspirerend, ze heeft een leuke eigen stijl! Ook hou ik van haar hotspot tips, haar reisjes overal naar toe. Ja Fashiable is een blog die ik ook altijd zou blijven volgen. Op haar blog zou ik ook zeker even een kijkje nemen!

outfit-fashiable-costes-flared-4

By-Evelien

Evelien hoort ook zeker weten in mijn lijstje van favo bloggers. Ze heeft een heerlijke stijl van schrijven dat fijn leest, haar onderwerpen waar ze over blogt spreekt me ook altijd aan. Ik lees eigenlijk al haar artikelen en ik vind het altijd weer leuk en inspirerend om te lezen. Ze houdt van beauty en fashion, maar ook haar persoonlijke en haar lifestyle artikelen vind ik altijd erg inspirerend. Ook heeft ze haar eigen youtube kanaal waar je zeker even een kijkje op moet nemen! Keep on going girl, je doet het super!

IMG_1180

Shot From The Street

Lizzy Hadfield van ShotFromtheStreet. Lizzy is een vrouw uit Manchester met echt een fantastische kledingstijl! Een ware inspiratie vind ik zelf. Echt ik hou er van ❤ Voor haar looks zou ik zeker even op haar blog kijken.

6e041137aad94e830a4164a44f6e6399

De links naar de bloggers:

Billie Rose
De Huismuts
Jennie From The Blog
Fashiable
By-Evelien
Shot From The Street

Heb jij nog een blog die misschien wel bij mij past? Of blog je zelf en wil je dat even laten weten? Laat het me zeker weten in de comments! 🙂

Happy Sunday iedereen ❤

Liefs,
Angela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s