Bye 2017, hello 2018!

Hi lieve allemaal!

3975be289722cc7f10d0e8ac926d1d90

Allereerst: Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! ❤ Hebben jullie allemaal een leuk oud en nieuw gehad?

Sorry voor de radiostilte op mijn blog de laatste dagen.. Ik ben er niet echt aan toegekomen om artikelen te schrijven voor mijn verjaardag, ivm kerst, werken en birthdayprep’s haha. Maar; ik ben er weer!

Wat is het jaar 2017 voorbij gevlogen..  Het leek me leuk om op een aantal momenten terug te blikken. Lezen/kijken jullie mee?

Antwerpen

Omdat ik in december ben geopereerd kon ik in februari geen carnaval vieren. Dit was best een bummer! Maar, van Stan had ik op mijn verjaardag een weekendje weg gekregen. Dus met het carnavalsweekend zijn wij lekker naar Antwerpen geweest! Het was ons eerste weekendje weg samen! ❤

 

Keukenhof

Ook ben ik voor het eerst naar Keukenhof geweest met mijn moeder. En wauw, wat mooi! Al die verschillende bloemen en kleuren.. ❤ Keukenhof stond al heel lang bovenaan ons lijstje om een keer heen te gaan. Echt een aanrader als je ook zo bloemengek bent als ik!

Harry Potter Exhibition

Als Harry Potter fan heb ik één van mijn dromen waargemaakt. Samen met een vriendin ben ik naar de Harry Potter Exhibition geweest, in Utrecht. En wat was het tof! Dit jaar wil ik eigenlijk naar Londen, om daar de studio tour te doen. Dus wie weet, to be continued haha..

Graduated!

Yay! Geslaagd voor mijn opleiding Commercieel Fashion! 3 fantastische jaren met een leuke klas, vriendinnetjes voor het leven gemaakt, veel geleerd en veel doelen behaald!

Gardameer, Italië

Deze zomer gingen we naar Lago Di Garda ❤ Echt wat prachtig daar.. Verliefd geworden op Italië!

 

Mysteryland

Ook ging ik weer festivalletjes pakken. Mysteryland was toch wel de uitspatter. Weer lekker oldskool met m’n vriendinnetje!

 

Disneyland Paris

Jaaa Disneyland. Feeling like a 10 year old again. Zo leuk! Samen met mijn familie en aanhang, echt genoten. Het waren 3 heel mooie dagen, momenten beleefd die je nooit meer vergeet!

Naples, Italië

Stedentrippen met mijn vriendinnetje Sanne, zoals jullie al wel is hebben gelezen! Dit was echt een toffe trip. Heel veel leuke dingen gezien, veel gelopen, gereisd met de metro, veel pizza, ijsjes. Kortom gewoon awesome ❤

Zo, dit waren een aantal leuke momenten afgelopen jaar! 2017 was een jaar dat moeizaam begon in verband met de operatie, maar door mijn lieve familie, Stan en lieve vrienden en vriendinnen heb ik veel afleiding gehad. Veel leuke dingen gezien en gedaan, geslaagd voor mijn opleiding, begonnen met bloggen, reisjes gemaakt!

In 2018 hoop ik werk te hebben gevonden (waar ik voor heb geleerd, haha), ga ik lekker bezig met mijn blog en wil ik Lifebyangeblog meer gaan uitbreiden, wil ik leuke reisjes gaan maken, leuke dingen doen met de mensen van wie ik hou, en natuurlijk veel knuffelen met Chip ❤

Wat zijn jullie plannen voor 2018? 

Liefs,
Angela

Een gedachte over “Bye 2017, hello 2018!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s