Review Batiste droogshampoo

Batiste is een fijn merk qua droogshampoo’s. Zelf heb ik verschillende merken geprobeerd en kreeg vaak na gebruik vettig haar. Tot ik deze producten ontving. Van het merk Batiste krijgt mijn haar een lekker fris gevoel en na gebruik voelt het haar zacht en schoon aan. Ook geeft de spray lichtelijk volume, that’s what we want! De droogshampoo is perfect voor een dagje festival, na het sporten, of tijdens een nachtje weg, of gewoon handig voor in je tas. En ze zien er ook nog is super leuk uit.

Lezen jullie mee?

Processed with VSCO with hb2 preset

Original is de klassieker onder de droogshampoos van Batiste met een aangename, frisse, onuitgesproken geur die je haar schoon en fris laat aanvoelen. Naast de lekkere subtiele geur, is de spray de ideale oplossing voor vettige haarwortels. Het geeft je haar volume en versteviging zodat je geen ‘bad hair day’ meer hoeft te hebben. Net zoals de andere droogshampoos van Batiste, blaast de Original futloos haar nieuw leven in, zonder het te hoeven wassen. 

Ben je niet bekend met droogshampoo en weet je niet hoe je het moet gebruiken? Til je haar pluk voor pluk op en spray van 30cm afstand gelijkmatig over de wortels van het haar. Masseer de droogshampoo goed in het haar en geniet van de frisse geur. Borstel je haar en style het zoals je gewend bent. Batiste geeft je haar in no-time het heerlijke gevoel van pas gewassen en volumineus haar. Daarnaast is het ideaal als styling product, je haar is dankzij Batiste makkelijker te stylen met extra volume en textuur.

De droogshampoo’s zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten.

  • Original – Dit is qua geur mijn favoriet, lekker fris. Ik vind het zelf persoonlijk een beetje ruiken naar schone was. Heerlijk!
  • Tropical – Deze doet de naam eer aan, want hij ruikt echt naar tropische oorden. Erg exotisch.
  • Blush – Deze variant is erg zoet vandaar de naam Floral & Flirty. Ik vind het eerder ruiken naar de snoepwinkel haha. Dit is een geur, ja je moet er van houden 🙂

Processed with VSCO with hb2 preset

Batiste Original is verkrijgbaar in Nederland & België en o.a. te verkrijgen bij Kruidvat, Etos en Trekpleister.
De adviesprijs is €5,49 voor 200 ml. Ook zijn ze verkrijgbaar in handig miniformaat.

Zijn jullie al bekend met het merk Batiste?

Liefs,
Angela

*De producten zijn ontvangen ter review.

 

 

2 gedachtes over “Review Batiste droogshampoo

  1. blogjessievhx zegt:

    Ik ben al jaren fan van batiste droogshampoo. Ik vind echter alleen de blushvariant fijn. Deze haalt echt de oliën uit mijn haar en frist het op. Super tof dat je de producten hebt gekregen om te reviewen!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie