Happiest Sundays

Good afternoon!

En het is alweer zondag! Weekend waarom ga je altijd zo snel voorbij..?
Vandaag vertel ik jullie wat ik allemaal voor leuke dingen heb gedaan, en binnenkort ga doen! Lezen jullie mee?

d2a48dfc2aacafbae246c075de9b3161

Bron: Pinterest

Sinterkerst met de girls

Vrijdagavond hebben we met de meiden Sinterkerst gevierd. We doen dit nu al een paar jaar en het is altijd weer een gezellig drukke avond (lees kippenhok.) Ook maken we er altijd een lekkere foodavond van, iedereen neemt wat lekkers mee. Dus aan eten geen gebrek. Helaas moest ik die dag erna alweer vroeg uit voor mijn werk, dus moest het bij 1 wijntje houden. Niet erg, maar wijn is gewoon fijn. #hihi

IMG_6478

Hier een kleine (grote) food impressie

IMG_6485

Cadeautjes van de Sinterkerstvrouw! Oh die geurkaars is echt HEERLIJK ❤ Heel blij mee. De mokken zijn van Xenos, en de geurkaars van Kruidvat en de douchefoam kun je ook bij Kruidvat of Trekpleister o.i.d. halen 🙂

IMG_6487

Zaterdagavond lekker granny bij mijn vriendinnetje op de bank. Knuffelen met hun hondje en Dirty Dancing kijken. One of our faves! ❤ Als je deze film nog niet hebt gezien, moet je ‘m echt kijken! Altijd weer een traantje wegpinken bij de slotdans.. Toen deze afgelopen was gingen we verder met Mean Girls, So fetch!

Sundays

En vandaag lekker met mijn blog bezig, Spotify aan, geurkaarsjes aan, nippen aan mijn koffie, love it. Vanmiddag ga ik nog even gezellig naar een vriendinnetje en vanavond komt de boyfriend weer ❤ Ennn ook gaan we de kerstboom opzetten, YAY! Happy me!
Onze casa wordt weer helemaal omgetoverd tot een waar kerstpaleis, like every year. Mijn mams is echt een koningin in het decoreren, misschien dat ik hier nog wel een paar leuke fotootjes van ga maken en ga delen met jullie. Leuk idee? 🙂

Sneakpreview

Binnenkort komt mijn eerste interieurartikel online! Ik ga namelijk langs bij een leuke dame hier in de buurt (die ik ken via mijn broertje) en zij heeft echt prachtige interieurskills. Hierover dus binnenkort meer!

Voor zover mijn update van dit weekend. Ik hoop dat jullie ook een heerlijk weekend hebben, geniet nog even van deze zondag!

Liefs,
Angela

Enn nog één klein dingetje, doen jullie al mee met mijn winactie? (Voor meer informatie, lees dan nog even dit artikel Al weer een maand aan het bloggen èn een leuke winactie!) Ik moet namelijk nog maar een paar volgers tot de 1K! Dus, lijkt het je leuk om mij te volgen? Ga dan naar mijn Insta <3, leave a comment onder deze post, en wie weet, is die prachtige armband van Bysavanna binnenkort van jou! 

Een gedachte over “Happiest Sundays

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s