Kamer verander kriebels!

En het is vandaag.. Dinsdag! Happy Tuesday!

Vandaag neem ik jullie onder andere mee naar onder andere mijn toetjeshemel van afgelopen zondag, en naar mijn zolderkamertje. Lezen jullie mee?
Zoals jullie konden lezen in mijn vorige post (klik), heb ik een rustig weekendje gehad. Zondag avond heerlijk tapas wezen eten met mijn beste vriendin, wat echt HEERLIJK was. Goede afsluiter van het weekend, haha.
Zelf ben ik echt een sucker voor tapas, en probeer altijd een plekje over te houden voor het toetje. En dat toetje.. Hoe zeggen ze dat toch altijd, alsof er een engeltje over je tong piest? Haha nou zo was het dus echt. Het dessert was een soort van tapasplankje, maar dan met alleen maar toetjes! Heaven!  Zie hieronder het resultaat van deze heerlijkheid. Loopt bij jullie ook al het water in de mond?IMG_6130.JPG
Delicious!!

En gisteren was ik heerlijk vrij. ‘S middags ben ik op pad geweest voor Sinterklaas cadeautjes. Met mijn vriendinnen vieren we ieder jaar ook Sinterklaas en trekken we lootjes via lootjestrekken.nl Dus deze Goedheiligvrouw is alvast op pad geweest, en geslaagd! De eerste cadeautjes zijn binnen! Altijd weer een gezellig avondje 🙂 Verder ben ik lekker aan het bloggen geweest en hebben mijn moeder en ik de aflevering van Loch Ness, van afgelopen zondag teruggekeken. Spannund!

Maar goed, to the point. Kamer verander kriebels. Dit kennen we allemaal wel toch? Ik heb dit altijd al gehad en denk dat het nooit weg zal gaan. Ik moet eens in de zoveel tijd weer even wat veranderen of iets nieuws hebben voor in mijn kamer. Oei, dit word echt nog wat als ik later op mezelf ga, of misschien wel samen woon.

Op Pinterest ben ik ook vaak te vinden, pinnen, boards maken. Ik hou er van ❤ Nu heb ik de laatste maanden mijn kamer veranderd. Heb 1 muur nu helemaal wit geverfd (samen met mams), de andere muur is nog wel roze met zwart. Ik denk dat ik dat nu eerst ook nog wel zo hou, dat breekt de boel nog een beetje. Anders word het wel heel licht.. Enfin, het is nu eigenlijk zo goed als af. Alleen het bureau is nog een beetje een rommeltje. Dat komt voornamelijk omdat er veel kleding etc. op ligt die ik verkoop op United Wardrobe. Momenteel heb ik ook geen ander plekje waar ik dat zo gauw neer kan leggen, dus mijn bureau is daar nu even de geschikte plek voor. #rommelkont

Ik denk dat jullie ‘m al wel aan voelen komen? Ik neem jullie gezellig mee (visueel dan) naar casa Angela! En misschien hebben jullie nog wel wat leuke tips wat eventueel anders kan, of wat eventueel ook leuk past in mijn kamer? Interieur-sucker hiero! Dus tips, of eventuele vragen ; stel gerust 🙂

IMG_6163

Mijn kledingrek die ik ook even ge-organized heb. Nu met winterse items, luv it!

IMG_6150

Ik ben héél blij met de stereotoren die ik van mijn ouders heb overgenomen (golden oldie) En verliefd op mijn nieuwe jurk ❤

IMG_6160

Ook ben ik erg blij met deze vrij basic witte plank van Ikea. Ideaal om hier mooi mijn tutspulletjes en parfummetjes op uit te stallen.

IMG_6152

Berenklauw en een pauwenveer, perfecte combi if you ask me ❤

IMG_6151

Dit masker heb ik ooit een keer bij een kerstshow gekocht, met de gedachte om ooit is een gemaskerd feestje te geven, haha (is er helaas nog niet van gekomen.) Maar het kan ook mooi ter decoratie 🙂

IMG_6162

Sorry voor de pixelachtige kwaliteit op sommige foto’s. Het licht werkte ook niet helemaal mee, en kwaliteit van iPhone is ook niet altijd je van het.

IMG_6161

IMG_6156

Polaroid slingertje ❤ Via Timelapp kun je maandelijks een bestelling van max. 10 foto’s plaatsen, dit kost je €6 per maand, helemaal niet duur dus. Budgetvriendelijk! 🙂 Aan het begin van de volgende maand ontvang je een pakketje met mooie onvergetelijke herinneringen.

IMG_6158

Rondstruinen door de Kringloop en dan deze leuke katoenstokken tegenkomen. Win!

Zo, dit was het dan! Nogmaals sorry voor de slechte kwaliteit op sommige foto’s.. 
Dit is dus de status van mijn kamer nu, en ik ben er erg blij mee! Het enige wat ik momenteel nog wil veranderen is mijn kledingrek. Die staat op het punt van instorten haha! (Zie je overigens niet op de foto) Maar dat wordt dus mijn volgende zoektocht. Misschien hebben jullie nog tips waar je leuke STEVIGE kledingrekken kunt vinden?

Hebben jullie ook vaak kriebels om je kamer/interieur te veranderen?

Liefs,
Angela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s