Cozy Sundays

9923107f7635a07b37b1bae8441b6f3d

Goedemiddag op deze herfstige zondag!

I agree met de quote hierboven, zondag is echt zo’n dag om lekker niks te doen. Niks gepland, doen wat je zelf wilt, HEERLIJK!

Zelf ben ik vanochtend uit de nachtdienst gekomen, en slaap dan ongeveer tot een uurtje of 1/half 2. Dus voor mij vandaag; Relaxmodus on!

Oh en valt jullie wat op aan mijn header? 🙂 Ik heb een logo, YAY! En wat ben ik er blij mee, ontworpen door een vriendin van mij. Creative skills girl! Credits voor Krisje ❤
Ik was eigenlijk direct al op zoek naar iemand die een leuk logo voor mij kon ontwerpen, dat maakt je site altijd net weer wat persoonlijker vind ik zelf. Maar ik wou eerst de blog even ‘onder controle’ hebben haha. En dat heb ik nu inmiddels. #somanytools Ik heb afgelopen week via Facebook en op mijn instastory (volgen jullie mij trouwens al op Instagram 🙂 ?) een bericht geplaatst of er creatievelingen waren die het leuk vonden om een logo te maken. En al vrij snel kreeg ik een berichtje van Krisje, nogmaals super bedankt!

Het lijkt me leuk om een photodiary te gaan starten, maar omdat ik doordeweeks zulke onregelmatige diensten draai, maak ik nog niet heel veel leuke fotomomenten mee om te sharen met jullie. Maar goed hier gaat wel verandering in komen, ik wil er binnenkort wel mee beginnen dus; Stay tuned 🙂

Verder ga ik vanavond met mijn beste vriendin ergens lekker een hapje eten. Waarschijnlijk wordt het tapas, maar daar zijn we nog niet helemaal over uit. Struggles!
Bijkletsen, wijntje, goed gezelschap. Heerlijk om zo de zondag af te sluiten. Love it ❤

Een korte post vandaag, maar heb verder ook niet veel te melden verder. Ik ben al lekker aan het bedenken waar ik aankomende week allemaal over ga bloggen.

Ik hoop dat jullie ook een fijne zondag hebben.
Wat zijn jullie plannen? 🙂
Fijne dag! 

Liefs,
Angela

 

 

2 gedachtes over “Cozy Sundays

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s