Happy moments |Wat te doen in deze donkere dagen?

Hello Saturday!

Het is weekend, en zaterdag vind ik eigenlijk wel de fijnste dag van het weekend (als ik vrij ben in ieder geval) maar met deze donkere dagen blijf ik soms het liefst lekker warm opgerold in je bed liggen, aka bedburrito.

Maar hé, dat zou toch zonde van de dag zijn. In dit artikel geef ik jullie een aantal leuk ideetjes met wat wel te doen met je dag in deze donkere herfstdagen. Lezen jullie gezellig mee?

bdc2b5c5aab31d31229e7431504e560f

Happy mind, happy life!

❤ Ook al is het buiten grijs en grauw, pak de fiets en haal even lekker een frisse neus, of ga lekker een stuk lopen. Ook al is het maar even, het is goed voor jezelf om even buiten te zijn.
❤ Ga lekker het bos in! Boslucht is niet alleen erg gezond, maar het is ook goed voor je humeur èn het maakt je lichaam sterker!
❤ Of ga gewoon lekker guity pleasure bingewatchen. Is ook prima en niemand die er wat van gezegd want, wie doet het niet? 1 aflevering kan nog wel, ah nog eentje dan, oké nog eentje om het af te leren! #zoherkenbaar
❤ Shoppen is ook iets waar de meeste mensen blij van worden. Dus kom op, trek die portemonnee en trakteer jezelf is op iets leuks. Je mag jezelf ook wel eens verwennen 🙂 En je stimuleert de economie! Twee vliegen in één klap.
❤ Warme chocolademelk drinken met een flinke toef slagroom, it cheers you up! ❤
❤ Wat ik zelf ook erg leuk vindt, zijn de IJ-Hallen in Amsterdam. En in de winter is het lekker warm binnen. Struinen door allemaal leuke kraampjes met spulletjes voor je interieur, tweedehands kleding, I ❤ it, dit is echt iets waar ik heel gelukkig van wordt. Tip; het eerstkomende weekend dat de IJ-Hallen weer geopend zijn is in het weekend van 25 en 26 november. Misschien leuk om heen te gaan?
❤ Bel je vrienden of vriendinnen en stel voor dat iedereen iets lekkers maakt of haalt, leuke romcom erbij en hallo gezelligheid!
❤ Cappucino’s drinken in dat gezellige in kerst gehulde cafeétje.
❤ Vlogs zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ikzelf kijk vaak vlogs van o.a. De Huismuts of Billie Rose #shoutouttothem #favorieten en nog vele anderen..
❤ Artikelen doorlezen van andere bloggers.
❤ Lekker scrollen en pinnen door al die leuke plaatjes op Pinterest, kan je ook al heel erg opvrolijken. Volgen jullie mij al op Pinterest? 🙂
❤ Vieren jullie Kerst of Sinterklaas? Of misschien wel beide? Ga lekker bedenken wat je wilt hebben van deze lieve mannen. Stel je verlanglijstje samen! Een lekker parfum, of dat boek die je al zo lang hebben wilt, maar nooit koopt voor jezelf?
❤ Lekker je kledingkast opruimen en organizen. #hellocoldlayeredwinter
❤ Hebben jullie de Pumpkin Spice Latte van Starbucks al weer gehad dit jaar? Een van mijn lievelings.. ❤
❤ Online webshops afstruinen en stiekem je winkelmandje al helemaal vullen met allemaal mooie dingen, maar later toch denkt; waarom ben ik dit nodig? En vervolgens je bijna-aankopen weer verwijderd. Zo zonde, maar zo leuk.
❤ Pak een goed boek, doe lekkere geurkaarsjes aan, kop thee erbij en verlies jezelf even helemaal in het verhaal.

Ik hoop dat jullie deze donkere dagen doorkomen. Ik wel in ieder geval! 🙂

Herkennen jullie je in dit soort dagen? En wat doen jullie dan?

Fijn weekend!

Liefs,
Angela

2 gedachtes over “Happy moments |Wat te doen in deze donkere dagen?

  1. Lauriëtte zegt:

    Hahaha, bedburrito! Die ga ik onthouden! 😉 Goede tips! Op grijze en regenachtige dagen zoals vandaag doe ik meestal even snel boodschappen; dat moet toch gebeuren. En verder lekker lezen, bingewatchen en rommelen in huis. Fijne dag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s